07/05/2021 - 07:48
#WomanofRiverstones / Judith Noordzij

LOVE...volg je hart

Riverstones is een betekenisvol sieradenmerk voor vrouwen die hun dromen en ambities najagen, maar af en toe ook momenten van stilte inplannen om op die manier ‘beauty in the rush of life’ te vinden.

Judith Noordzij is hier wat ons betreft een treffend voorbeeld van. Zij maakt heel bewuste keuzes en heeft haar kwetsbaarheid omgezet in haar kracht. Judith werkte jaren als advocaat op de Zuidas, maar na een heftige burn-out gooide zij het roer om. Ze begon naar haar hart te luisteren en besefte dat we allemaal op zoek zijn naar waardering. Waardering van binnenuit en niet waardering die van de buitenwereld moet komen.

Judith Noordzij x Riverstones

Judith draagt al langer sieraden van Riverstones en zoals zij zegt: “Soms komen er online mensen op je pad met wie je een klik voelt. Die op een bepaalde manier in het leven staan en dingen doen waarvan je denkt: ik bewonder diegene”. Dat gevoel is geheel wederzijds. Wij wilden haar laten weten dat zij voor ons een inspiratie is, omdat zij haar eigen pad volgt en hard werken combineert met stilstaan bij de mooie dingen van het leven. Wat ons betreft is Judith een echte Woman of Riverstones.


Het idee achter onze nieuwe 14 karaat gouden ‘Beauty of Now’ collectie is dat de sieraden een leven lang meegaan en iets speciaals betekenen voor de vrouw die ze draagt. Daarom kan je er een woord, naam of letters in laten graveren. Wij hebben Judith gevraagd welk woord haar inspiratie geeft. Aangezien zij alles doet vanuit haar hart verbaasde het ons niet dat zij voor het woord LOVE koos.

Wil je de hele collectie zien, klik dan hier

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter