Discover gifts - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Discover gifts
Interview

Geef deze FEESTDAGEN een betekenisvol cadeau.

Betekenisvol cadeau dames sieraden

Een blijvende herinnering aan een speciaal moment.

De feestdagen staan alweer voor de deur. Wat mij betreft een heerlijke tijd van het jaar waarin het vroeg donker wordt en je van alle lichtjes kunt genieten binnen- en buitenshuis. December is ook de maand waarin we elkaar traditioneel gezien cadeaus geven. Met een sieraad kun je zoveel zeggen. Het is voor degene aan wie je het geeft een blijvende herinnering aan dat moment. Bij al onze sieraden vind je daarom een kaartje met een inspirerende, liefdevolle of aanmoedigende tekst. Om op die manier een extra betekenis mee te geven elke keer dat iemand haar ketting, armband, oorbellen of ring draagt.

“Een cadeau dat je raakt.”

Cadeau wat je raakt

Cadeau wat je echt raakt

Elke bestelling wordt mooi ingepakt en er is nu ook een limited edition kerstkaart, speciaal voor Riverstones ontworpen. 

December is ook altijd een drukke periode en is het soms niet gemakkelijk om een passend sinterklaascadeau of kerstcadeau uit te zoeken voor je (schoon) moeder of collega. Op deze pagina kun je inspiratie opdoen zodat je straks iemand heel blij maakt met een attent cadeau in de schoen of onder de kerstboom. 

Discover gifts
Croissant Ketting Parijs
€44,95
Lunar Hoops Verguld
€34,95
Glow Armband Verguld
€24,95
Canal Ketting Verguld
€42,95
Heavenly Hoops Verguld
€44,95
Gaia Signet Ring Verguld
€44,95

Gratis feestelijk ingepakt

 

Een FEEST om uit te pakken. 

Als je een sieraad bij ons bestelt wordt het altijd in een stijlvol doosje verpakt en daarna wordt het geheel ook nog mooi ingepakt in sprankelend vloeipapier. Omdat het al een feest moet zijn om iets te krijgen voordat je het uitpakt. 

In onze collectie vind je verschillende wenskaarten die je aan je bestelling kunt toevoegen. Om jouw persoonlijke intentie aan het cadeau mee te geven. Deze kaarten zijn speciaal voor Riverstones ontworpen en er is nu ook een limited edition kerstkaart. 

Find your
Soul Symbol

betekenisvolle sieraden

Ik wordt geïnspireerd door alles wat met STILTE te maken heeft.

Elke dag worden we beïnvloed door de buitenwereld en alle prikkels die op ons afkomen. Het is daardoor geen verrassing dat we ons soms afgeleid, afgesloten en overweldigd voelen door de drukte van het leven.
Riverstones is een betekenisvol sieradenmerk dat vrouwen inspireert om hun eigen pad te volgen, hun licht te laten schijnen en hun ogen te openen voor de schoonheid in en om hen heen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »