Betaalmethoden - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betaalmethoden

 

We zijn heel blij als je een sieraad bij Riverstones hebt uitgezocht en willen de betaling natuurlijk zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we een brede selectie betaalmethoden aan.

Hieronder nemen we de verschillende mogelijkheden door, zodat je de voor jou meest wenselijke kunt uitkiezen. Voor een aantal betaalmethoden brengen wij kosten in rekening, omdat deze veel tijd kosten om te onderhouden. Dit staat bij de betreffende betalingswijze vermeld.

 

iDEAL (gratis)

Een betaling met iDEAL is gemakkelijk en het is een zeer veilige en vertrouwde manier om je bestelling online te betalen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving bij je bank op basis van specifieke beveiligingsmethodes. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren dan is een iDEAL betaling altijd mogelijk.

 

Paypal (gratis)

Je kunt ook via Paypal betalen bij Riverstones. Controleer wel goed je adres in PayPal en het ingevulde adres op de bestelling.

 

Klarna achteraf betalen (toeslag van 2%)

Je kunt achteraf betalen via Klarna. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk ook afrekenen met een andere betaalmethode.

 

Mastercard/Visa (toeslag van 2%)

Het is mogelijk om te betalen via MasterCard/Visa. Let op: je bestelling wordt pas verzonden op het moment dat de betaling bij ons binnen is. Probeer altijd je betaling via je creditcardmaatschappij digitaal te bevestigen, dat versnelt het proces.

 

Bancontact/Mister Cash (gratis)

Deze betaalmethode is vooral handig voor Belgische klanten.

 

Sofort banking (gratis)

Sofort banking is een veel gebruikte betaalmethode in Europa, hiermee kun je bijvoorbeeld vanuit Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen een betaling doen. De meeste consumentenbanken uit deze landen worden ondersteund.

 

Cadeaubon (gratis)

Riverstones Giftcard

De Riverstones giftcard is het perfecte cadeau om te geven wanneer je het lastig vindt om een sieraad voor je geliefde uit te kiezen. Je ontvangt een unieke code die in de webwinkel te gebruiken is als kortingscode.

 

VVV-giftcard

Je kunt ook afrekenen met een VVV-giftcard. De betaling hoeft niet per se het gehele saldo te betreffen. Is het saldo van je giftcard niet toereikend? Dan krijg je de mogelijkheid om voor het resterende bedrag een andere betaalmethode te kiezen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »