RIVERSTONES_ - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Ronja Brall - Founder Riverstones
"I feel alive in the city, and stillness calms my soul. Both are a source of inspiration."
"Finding beauty in the rush of life"
Ronja Brall - Founder Riverstones
De bruisende stad met haar diversiteit aan inwoners, karakteristieke gebouwen en rustgevende parken is een bron van inspiratie die terug te vinden is in onze City collecties. Om echt te kunnen genieten van al het moois om je heen moet je af en toe stilstaan. Met de sieraden in onze Soul collectie willen wij je inspireren om bewust die tijd te nemen. Tijd om de schoonheid om je heen, maar ook de schoonheid in jezelf te zien.
Betekenisvolle sieraden
Elke dag worden we beïnvloed door de buitenwereld en alle prikkels die op ons afkomen. Het is daardoor geen verrassing dat we ons soms afgeleid, afgesloten en overweldigd voelen door de drukte van het leven.
Riverstones is een betekenisvol sieradenmerk dat vrouwen inspireert om hun eigen pad te volgen, hun licht te laten schijnen en hun ogen te openen voor de schoonheid in en om hen heen.
Riverstones
Brand values
Slider Image 1
Soulful
Riverstones maakt sieraden met een betekenis zodat je meer bewust wordt van de schoonheid in jezelf en van je omgeving, waardoor je meer liefdevol kunt zijn naar beiden.
# 1
Slider Image 2
Meaningful
Iets krijgt waarde als er een betekenis achter zit. Deze betekenis geven wij met heel veel liefde aan onze collecties. Ook het horen van de betekenis die onze klanten zelf aan een sieraad geven, is voor ons ontzettend waardevol.
# 2
Slider Image 3
Thoughtful
Betekenis geven betekent de tijd nemen en echt aandacht ergens voor hebben. In deze snelle wereld is dat soms lastig. Als we kijken naar wat we geleerd hebben in tien jaar ondernemen is dat tijd en aandacht voor ons belangrijke waarden zijn.
# 3
Slider Image 4
Peaceful
Er zijn zoveel prikkels de hele dag. Ook wij zoeken zelf vaak de rust en stilte die onze sieraden uitstralen.
# 4
Slider Image 5
Joyful
In alles wat we doen mag plezier zitten. De lichtheid van een lach. Plezier waarin schoonheid zichtbaar wordt, passie tot leven komt en verbinding wordt gemaakt.
# 5
Slider Image 6
Genuine
Oprecht zijn en in vertrouwen met elkaar omgaan. Dat is voor ons zeer van belang. De sieraden die wij maken zijn oprecht, vanuit ons hart. En de mensen met wie wij werken, van leveranciers tot klanten, delen deze waarde.
# 6
Slider Image 7
Aesthetic
Met onze sieraden, en de kleuren en materialen die wij gebruiken, creëren wij een wereld van zachte schoonheid waarmee we de schoonheid in onszelf weerspiegelen.
# 7
Slider Image 8
Elegant
Wij houden van verfijnd en vrouwelijk. Onze ontwerpen zijn subtiel en elegant. Gemaakt voor elk type vrouw; om haar eigen schoonheid nog meer tot uiting te brengen.
# 8
Slider Image 9
Loving
Alles wat we doen, doen we met zo ongelofelijk veel liefde. Liefde die we willen uitdragen in deze wereld. De liefde die in ons allemaal zit. De liefde die we allemaal zijn. Dat is de essentie.
# 9
I love your collection, they really do make the perfect gifts! Thank you
- Kendra
Follow your own path Let your soul compass guide you.
Shine your true light.
Keep finding your moments of stillness. Let life be. Open your eyes for the beauty in and around you.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »