Riverstones women - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
.
Interview
Ronja Brall / Founder Riverstones
'Ik begon sieraden te schetsen en het idee voor RIVERSTONES was geboren. '
Als jong meisje, hield ik ervan om creatief bezig te zijn én ondersteboven aan de klimrekken te hangen. Rond mijn achtste verloor ik mijn hart aan kunstschaatsen en toen ik klaar was met de middelbare school kon ik mijn grootste droom verwezenlijken: schaatsen in een show als Holiday on Ice. En dan ook nog eens in Mexico. Terug in Nederland ben ik begonnen met de sportacademie in Amsterdam (ALO). Ik heb een tijdje sportlessen gegeven, maar ik voelde dat het toch niets voor mij was en besloot een paar weken naar Bali te gaan om na te denken over wat ik wilde met mijn leven. Toen ik daar eenmaal gesetteld was, kwam mijn creatieve kant weer naar boven. Ik begon sieraden te schetsen en het idee voor Riverstones was geboren. Een jaar later ging ik terug en kwam thuis met een hele sieradencollectie in mijn koffer! Nog steeds worden onze collecties met de hand gemaakt in Azië.
“Just take a PAUSE.”
Ik word geïnspireerd door alles wat met STILTE te maken heeft.'
Het begon allemaal met het ananasarmbandje. Mijn eerste bestseller. Ik kwam er echter steeds meer achter dat naast dat ik wil dat vrouwen er mooi uitzien als ze onze sieraden dragen, ik ook een bepaalde betekenis mee wil geven. Toen ik een paar jaar in Amsterdam woonde, heb ik ervaren dat het behoorlijk overweldigend kan zijn om het tempo van het stadsleven bij te houden. Vaak voelde ik me gehaast om andere mensen bij te houden die hun dromen najagen en onder druk staan om naar perfectie te streven. Door bewust momenten van stilte in te plannen in mijn dagelijks leven, kon ik zowel fysiek als mentaal ontspannen. Dit maakte het makkelijker om naar mijn intuïtie te luisteren en in contact te komen met mijn eigen energie. En dat is wat ik wil voor alle vrouwen die de sieraden van Riverstones dragen. ’Finding beauty in the rush of life’ is waar het wat mij betreft om draait.
Ronja’s favourites
Croissant Ketting Parijs
€44,95
Rise and Shine Studs Verguld
€32,95
Thrive Ring Verguld
€49,95
De sieraden symboliseren een BETEKENIS, een boodschap, of een herinnering aan een dierbaar moment.
Inspiratie komt overal vandaan, maar ik heb door de jaren heen gemerkt dat ik de beste ideeën krijg tijdens momenten van stilte. Als ik in een yogales zit of een strandwandeling maak, begint mijn energie te stromen en komen de ideeën voor nieuwe ontwerpen vanzelf. Door stilte op te zoeken is het gemakkelijker om het mooie in jezelf te zien, maar ook om je heen. En dat zie ik in het bruisende van de stad. De schoonheid van de gebouwen, de onontdekte pleintjes, het groen van de parken en de grote diversiteit aan mensen zijn ook een grote inspiratiebron. In de combinatie van die stilte en dat bruisende vind ik de perfecte balans.
Find your
Soul Symbol
Riverstones staat voor met de STROOM meebewegen.
Het kan zijn dat ik in een yogales ineens ergens door geraakt wordt of tijdens een wandeling in de natuur.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »