24/01/2024 - 12:14
Valentijnsdag: vier de liefde in al haar vormen!

Happy Valentines Day.

Een kaart op de mat met een lieve boodschap, geen afzender. Ik was denk ik 15 jaar. Vriendinnen werden opgetrommeld om het mysterie te ontrafelen. De betreffende jongen uit het dorp bleek zijn naam onder de postzegel te hebben geschreven. Het is nooit iets geworden, maar die kaart heb ik nog steeds. Wat dat betreft blijft Valentijnsdag een speciale feestdag. Een dag om iemand te verrassen die je lief vindt. Romantisch lief, vriendschappelijk lief of collegiaal lief.  

En of je een kaart stuurt, een cadeautje geeft of iemand verrast met een uitje…het gaat om de intentie erachter. Bij Riverstones vind je prachtige Valentijnscadeaus voor vrouwen. De tekst op het kaartje straalt al liefde uit, maar wat te denken van het sieraad zelf. Met het Heart armbandje kun je perfect een anonieme liefde verrassen. Het bandje is verstelbaar dus het past altijd. 

Een ketting draag je letterlijk dicht bij je hart. De Love ketting is versierd met kleine bolletjes en een hartvormige hanger. Met deze ketting maak je je liefde tastbaar. 

‘Love you’, dat staat simpelweg op het kaartje bij de Adored ketting. Op de bedel zie je twee in elkaar verstrengelde handen. Een mooi sieraad om een bijzondere vriendschap te vieren. 

 

Maar vergeet ook onze City collectie niet. Deze is inmiddels uitgebreid met Parijs. De stad van de liefde! Misschien plan je wel als verrassing een romantisch tripje vol amour en zitten jullie straks samen op een bankje in het Parc du Luxembourg.  

 

De Canal en Jordaan sieraden zijn een mooie manier om je geliefde te laten weten dat je je thuis voelt bij haar. Of wellicht is Amsterdam of een van onze andere Nederlandse steden wel de plek waar jij je grote liefde hebt ontmoet. 

 

Kortom, koester de liefdevolle verbinding die je met iemand voelt. Happy Valentines day! 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter