20/09/2022 - 19:59
Nieuwe Collectie | Beauty of Flourishing

Floreren ~ groeien, bloeien, tot volle ontplooiing komen, op je best zijn.

 

Inspiratie voor de nieuwe herfst/winter collectie komt dit keer vooral van de mensen om mij heen. Vrouwen die zichzelf durven te laten zien. Ze spreken zich uit over hun ambities en dromen, maar delen ook hun onzekerheden…die vaak voor iedereen herkenbaar zijn. Door jezelf te zijn inspireer je anderen.

De boodschap van de Beauty of Flourishing collectie is dan ook: voel je vrij om je te ontwikkelen, te ontdekken wie je bent en wie je wil zijn. Iedereen is uniek. Je hebt je eigen talenten en vaardigheden. Wat het ook is - dingen creëren met je handen, je analytische brein of voor anderen zorgen - wees jezelf. Als je iets vanuit je hart doet, zal het zoveel gemakkelijker gaan. Door jezelf te zijn en door te doen waar je van houdt, zul je floreren.

Flourishing

Een andere inspiratiebron is ook nu weer de natuur. Letterlijk gezien, als je kijkt naar de ontwerpen, maar de natuur leert ons ook belangrijke lessen. Zoals dat sommige dingen tijd nodig hebben om tot bloei te komen. Kies dus je eigen tempo.  

Flourising 2Je vindt in de Beauty of Flourishing collectie mooie betekenisvolle sieraden én aangezien de feestdagen er weer aankomen zijn het ook sieraden die je laten sprankelen. Alles mooi verpakt in een doosje met kaartje waarop een bijbehorende tekst staat. Perfect om cadeau te geven aan iemand die je lief is of aan jezelf.

Klik hier voor de gehele collectie.   

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter