01/05/2018 - 18:32
Werken & Ontspannen

Hotel Review

Pillows Hotel Zwolle  

Omdat ik veel het land doorreis, enerzijds om klanten te ontmoeten, anderzijds om contact te houden met onze verkooppunten, slaap ik regelmatig in hotels. 

Tot voor kort waren dit vaak budgethotels om zo kosten te besparen, maar ik heb een ontdekking gedaan! 

Het investeren in een goed hotel is voor mij de ultieme ontspanning! Het zorgt ervoor dat ik extra goed opgeladen ben om de volgende dag weer aan de slag te gaan. Het voelt als zowel een investering als een cadeau aan mezelf.

Ontspannen in Zwolle

Vorige week maakte ik een ronde langs alle Hudsons bay’s in Nederland, waar de sieraden van Riverstones ook te koop zijn. Na een bezoek aan de vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort en Zwolle kwam ik aan bij het Pillows Hotel in Zwolle.

Dit hotel kende ik al van hun vestiging in Amsterdam, vlak bij het Vondelpark. Sinds kort hebben ze echter ook vestigingen in Zwolle en in Brussel.

Pillows hotel

Het hotel springt eruit door hun prachtige interieur, de geweldige ligging en de sublieme service. 

Een prachtig oud herenhuis is verbouwd tot hotel waarbij aandacht is besteed aan de kleinste details. 

Het hotel bevindt zich vlak bij het station van Zwolle en is op loopafstand van het gezellige centrum. Helaas heb ik slechts tijd gehad voor een korte avondwandeling door de stad, maar ik werd daarbij verrast door de schoonheid van de stad. Echt een aanrader!

Tijdens mijn bezoeken droeg ik mijn favoriete sieraden van dit moment.

Als oorbellen de Slow Studs, deze gouden oorbellen zijn al van een aantal collecties geleden, maar blijven een van mijn favorieten.

Minimalistische Oorbelletjes

De echt 18 karaats gouden ketting: “Crystallized” is heel minimalistisch en draag ik zelf altijd. Ik doe hem echt nooit af, dit vind ik het fijne van onze echt gouden collectie. Die hoef je niet af te doen bij het douchen/slapen, door het echte goud blijven ze altijd mooi! Een investering die ik zelf zeker de moeite waard vind! Ik combineer deze ketting vaak met eentje die ik afwissel. Zo krijg je het gelaagde effect waar ik van hou. Deze week droeg ik hierbij de “Unwind Ketting Goud”. 

Echt gouden kettinkje

En ten slotte de ringen. Ik droeg twee verfijnde ringen. Rechts de "Fierce Ring Goud" in combinatie met de "Droplet Ring goud"

Riverstones ringen

Kortom, het was een drukke hectische week, waarbij ik veel op de weg ben geweest, door drukke winkelcentra heen moest en continue gefocust moest blijven.

Door daarbij aandacht te besteden aan mijn rust, en hierin te investeren, zag ik dit direct terug in de positieve resultaten van mijn werk.

Een Win-Win situatie dus!

 

Be the first to comment...

Leave a comment