20/04/2021 - 19:38
Horizon – reisetui en clutch in één

Een sieradenetui dat een leven lang meegaat!

Ook wel eens gehad dat je op reis bent, uit eten gaat en die ene ketting wil pakken die perfect bij je jurkje past…en dan al je kettingen in de knoop blijken te zitten? Wij wel. Dus eigenlijk is het idee voor dit reisetui uit nood geboren.  

Maar hoe loopt het proces van idee naar het daadwerkelijke product? Naast dat we onze sieraden netjes wilden kunnen opbergen was onze wens ook om het tasje duurzaam te maken. Iets dat je leven lang meegaat en je daarna wellicht door kunt geven aan de volgende generatie.

We zochten op internet en vroegen eens rond en kwamen uiteindelijk bij by gitte terecht. Gitte gelooft heilig in de combinatie schoonheid en functie. Een perfecte match dus. Zij begreep dan ook gelijk wat onze visie was en waar we naartoe wilden. Het strikbeursje, een van Gitte’s eerste ontwerpen in leer, kozen we als basis en daar heeft zij een prachtige inlay in gemaakt.

Horizon Etui

Naast dat je je sieraden thuis en op reis veilig kunt opbergen in het etui, is het ook multifunctioneel. Haal de inlay eruit en je hebt een clutch waar je telefoon en portemonnee perfect inpassen. Ideaal dus voor een avondje uit.

Plantaardig gelooid leer en onderhoud

Het reisetui is gemaakt van plantaardig gelooid leer. Er is dus geen chemisch proces aan te pas gekomen en door tijd en gebruik ontwikkelt het een gouden glans.

Om het reisetui mooi te houden kun je het insmeren met een natuurlijk product. Doe dit met een droge doek in kleine beetjes tegelijk. Smeer de crème niet rechtstreeks op het etui. Meer tips lees je op de pagina 'onderhoud & verzorging' van by gitte.

Horizon etui

Horizon

Meestal is het sluitstuk van het ontwerpen van een product de naam. Daar hoefden wij niet lang over na te denken. Travel broadens your horizon. Wij vinden het heerlijk om te reizen omdat het inderdaad je horizon verbreedt. Je ontdekt nieuwe plekken, ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe dingen mee. Als we weer mogen reizen, hopen wij dat dit reisetui je op deze avonturen mag vergezellen.

Want zoals Gitte zegt: “Jouw leven is jouw reis met grote avonturen en kleine momenten om te herinneren”.

 

 

Be the first to comment...

Leave a comment