12/04/2018 - 16:32
WHY to wear?

Vaak zie je op modeblogs een ‘how to wear’ langskomen. Stijladviezen over hoe je  kledingstukken kunt combineren, een festivallook kunt creëren of meer kleur in je garderobe kunt brengen. Natuurlijk vinden wij het stylen van onze sieraden belangrijk en ook heel leuk om te doen. Wij willen echter vooral ook stilstaan bij het ‘why to wear’. 

In tijden waarin we overspoeld worden door beelden van buitenaf via social media en de bladen, waarin toch vooral perfectie wordt nagestreefd, voelen wij constant druk om te presteren. Riverstones vindt het de hoogste tijd om je er regelmatig aan te herinneren dat ontspanning iets is om dagelijks te integreren in je leven en zo die druk los te laten. Wij hebben daarom onder andere de sieradenlijnen Stillness en Meaning gecreëerd.

Onze sieraden zijn bedoeld als reminders voor jezelf om meer stiltemomenten op te zoeken en zo te ontsnappen aan de drukte van alledag. En wellicht inspireer je daarmee ook anderen om eens een wandeling te maken in de natuur, een yogales te volgen of dagelijks een korte pauze te nemen waarin je bewust niet bezig bent met wat er op social media en in de buitenwereld gebeurt. Dit zijn namelijk dé momenten waarop je vaak de beste ideeën krijgt en zo laad je jezelf weer op voor de rest van de dag. 

Heb jij sieraden die je draagt bij een bepaalde stemming of een speciale gelegenheid? 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter