26/03/2020 - 20:14
Nieuwe collectie - Spring/Summer 2020

Beauty of Nature

De natuur is een constante inspiratiebron voor de ontwerpen van onze sieraden. Bij deze collectie is dat de zee in het bijzonder. Het geluid van de golven die zachtjes het strand op rollen geeft ons een gevoel van rust. Er zijn dus veel golvende vormen terug te vinden in de nieuwe kettingen, oorbellen, armbanden en ringen.

Beauty of nature Collectie

We hebben in de loop van de jaren gemerkt dat als we aan zee zijn het gemakkelijk is om ons hoofd leeg te maken, het hier en nu te ervaren en schoonheid te vinden in onze drukke dagelijkse leven. Met onze sieraden willen wij ook jou inspireren om dagelijks momenten van stilte op te zoeken. Om op die manier tot jezelf te komen en bewust te genieten van de mooie dingen om je heen. 

beauty of nature nieuw

De schelp komt als hanger veelvuldig terug in deze nieuwe collectie. Zoals je op de foto rechtsboven van de Mare armband kunt zien. Een schelp beschermt het diertje dat erin leeft tegen invloeden van buiten en groeit tijdens het leven met hem mee. Een mooi metafoor voor je af en toe afsluiten van de buitenwereld en de antwoorden in jezelf zoeken. Op die manier blijf je ook groeien en dat kan sneller of minder snel dan de wereld om je heen. Kies je eigen tempo. Dat is wat we je mee willen geven met dit sieraad.

 

Check de volledige collectie nu hier

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter