• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mare Armband Verguld

1 / 2
€39,95
De schelpjes aan dit bedelarmbandje staan symbool voor je af en toe bewust naar binnen keren en luisteren naar je intuïtie.

Materiaal:
Messing+14krt gold plated
Afmeting: 15cm+3cm, bedels 0,3cm
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Mare Armband Verguld

De MARE armband wordt gesierd door kleine bedeltjes in de vorm van een schelp. Een schelp beschermt het diertje dat erin leeft tegen invloeden van buiten en groeit tijdens het leven met hem mee. Een mooi metafoor voor je af en toe afsluiten van de buitenwereld en de antwoorden in jezelf zoeken. Op die manier blijf je ook groeien en dat kan sneller of minder snel dan de wereld om je heen. Kies je eigen tempo. Dat is wat we je mee willen geven met deze armband. De MARE armband is zowel in het zilver als in een vergulde versie verkrijgbaar.