Kerst: een feest van thuiskomen - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Kerst: een feest van thuiskomen
Interview

KERST: een feest van thuiskomen.

ontspannend cadeau

OF juist van een bezoek aan JOUW favoriete stad.

Kerst is wat mij betreft echt een feest van thuiskomen. Na de – in mijn geval vaak hectische - voorbereidingen laat ik als de kerstdagen eenmaal aangebroken zijn de drukte achter mij en geniet ik van het samenzijn met familie en vrienden. Wat is de stad waar jij thuiskomt? In mijn geval zijn het eigenlijk twee steden. Leiden, de stad waar ik opgroeide en Amsterdam, de stad waar ik mijn studententijd doorbracht.

“Geef je over aan de rust.

Tot rust komen met kerst

Amsterdams kerstcadeau

Een STAD met speciale betekenis. 

En ook de stad waar ik de inspiratie kreeg voor onze City collectie. Een collectie die al jarenlang heel populair is bij zowel Amsterdammers, dagjesmensen als buitenlandse toeristen. De subtiele grachtenpandjes aan de Canal armband of het kleine stukje van de kaart van Amsterdam op de bedel van de City ketting. Ieder heeft zo een eigen favoriet en een eigen herinnering aan deze geweldige stad.

Discover gifts
Canal Ketting Verguld
€42,95
Sleuteltjes Ketting Leiden
€42,95
Croissant Ketting Parijs
€44,95
De Dom Ketting Utrecht
€49,95
Canal Armband Verguld
€32,95
Witte Huis Ketting Rotterdam
€44,95

Gronings cadeau

 

Bij jou voel ik mij THUIS. 

Inmiddels hebben we de City collectie uitgebreid met meerdere steden. De sieraden in deze collectie zijn een uniek cadeau voor vrouwen met een speciaal plekje in hun hart voor de stad waar ze geboren zijn, gestudeerd hebben of de liefde van hun leven hebben ontmoet. Of wellicht zoek je een stijlvol cadeau voor iemand die graag op citytrip gaat? Dan vind je ook zeker iets passends in onze City collectie. Nieuw zijn de Martini ketting(Groningen) en de Rotterdam skyline ketting.

Find your
Soul Symbol

kerst in Parijs

De stad van de LIEFDE, Parijs.

In Nederland heb je veel prachtige steden, maar in het buitenland natuurlijk ook. Een van mijn lievelingssteden is Parijs. Naast de stad van de liefde, ook wel de lichtstad genoemd. Hoe mooi is Parijs met Kerst! Overal feestelijke versiering en verlichting. Oeh, zou dat niet een mooi kerstcadeau zijn? Een ketting uit de Parijs collectie met daarbij de uitnodiging om een weekeindje naar deze bijzondere stad te gaan. Samen mooie momenten beleven, dat is toch waar het eigenlijk allemaal om draait! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »