Het perfecte Sinterklaascadeau - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Het perfecte Sinterklaascadeau
Interview

Een sieraad is het perfecte schoencadeau, past precies.

Sint Cadeau met betekenis

Wat rijmt op ring? Ketting!

Zoek je een Sinterklaascadeau voor een goede vriendin, je schoonmoeder of een dierbare collega? In de Riverstones’ collectie vind je allerlei prachtige damessieraden en het voordeel: een sieradendoosje past gemakkelijk in je schoen of in een kleine surprise! Scheelt weer een enorm object papier-machéën.

Vol verwachting klopt ons hart.

Schoencadeau met betekenis

Amsterdams sinterklaascadeau

Een cadeau met speciale betekenis. 

Vol verwachting begint ons hart begin december al te kloppen. Sinterklaas is een uitgelezen moment om een passend cadeau voor iemand uit te zoeken of om een sieraad op je eigen verlanglijstje te zetten natuurlijk. Ben je iemand die haar wensenlijstje zo gevuld heeft of moet je er hard over nadenken? En kies je altijd een cadeau van iemands lijstje of zoek je zelf iets moois uit met een speciale betekenis? Iets waarvan de Sint weet dat het een glimlach op haar gezicht zal toveren.

Discover gifts
Star Studs Verguld
€11,50
Metropolis Armband Verguld
€34,95
Gaia Armband Verguld
€24,95
Glow Armband Verguld
€24,95
Compass Ketting Verguld
€39,95
De Jordaan Studs Verguld
€19,95

Amsterdams Sinterklaascadeau

 

Bij jou voel ik mij THUIS. 

Met een armband zit je wat ons betreft altijd goed. Aan de Metropolis armband zie je drie kruisjes die symbool staan voor de stad Amsterdam, maar het zijn natuurlijk ook het universele teken voor drie kussen. In dezelfde Amsterdam City-collectie vind je de Jordaan armband. Wat ons betreft het ideale cadeau om iemand te laten weten dat je je bij haar thuis voelt of om haar gelijk te vragen of ze wil samenwonen!

Find your
Soul Symbol

betekenisvolle sieraden

De sieraden symboliseren een BETEKENIS, een boodschap, of een herinnering aan een dierbaar moment.

In de SOUL collectie vind je armbanden voor vrouwen met een lieve betekenisvolle boodschap. Sommige hebben een verstelbaar bandje. Handig als het cadeau een verrassing is, want deze armbanden passen altijd. Op de kaartjes bij deze sieraden staat al een boodschap, maar het mooie van een Sinterklaascadeau geven is dat je er een gedicht bij kunt doen waarin je vertelt waarom jij juist dit sieraad hebt uitgekozen. En is rijmen niet je sterkste kant? Wij geven alvast een voorzetje: ring rijmt op ketting…lieveling…of krakeling! 

Een kort gedicht kun je natuurlijk op een van onze prachtige wenskaarten laten afdrukken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »