06/12/2018 - 14:30
Meaningful Moments

Een klein cadeau met een betekenisvolle boodschap

De lichtjes in de straten herinneren ons eraan dat het einde van het jaar nadert. De Decembermaand is begonnen. De maand van het geven. Een tijd om stil te staan bij al die mooie momenten van het afgelopen jaar en de mensen met wie we deze momenten hebben gedeeld. Soms vergeten we even hoe bijzonder de mensen zijn die we om ons heen hebben verzameld.

In December nemen we de tijd om er wel bij stil te staan, om iets terug te geven. In de vorm van een klein cadeau dat betekenis heeft, maar vooral ook met een kaartje met een waardevolle boodschap.

Gouden ketting, Riverstones

In de drukte van de maand willen we onszelf ook nog weleens vergeten, maar iets teruggeven betekent ook iets teruggeven aan jezelf. Neem een ochtend of avond voor jezelf. Even uit de drukte, even rust – met een fijne yogales of een glas wijn. Momenten voor jezelf, misschien een klein cadeau – dat hoort ook bij December. 

Gouden sieraad, Riverstones

We hebben alvast een kleine selectie van onze favoriete gifts gemaakt - van een subtiele armband, zoals de Drusy Bracelet in zilver of goud, tot een paar sprankelende oorbellen, zoals de Calm Hoops of de Mellow Hoops. Mooie cadeaus voor de betekenisvolle mensen om ons heen. Een mooi, klein cadeau voor jezelf - als wij mochten kiezen - is bijvoorbeeld de Stellar Necklace of de Empowered Ring

Fijne feestdagen!

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter