03/05/2018 - 17:28
Hoeveel rust "verdien" jij?

Minimalistische Sieraden als subtiele reminder.

Steeds meer mensen krijgen te maken met overspannenheid of zelfs een burn-out. We zijn tegenwoordig altijd druk en onze dagen zijn van het begin tot het einde gevuld. Hoe vaak hoor je een ander of jezelf niet zeggen dat je geleefd wordt. Rust en ontspanning komen vaak pas op de laatste plaats. 

We werken iedere week eindeloze to-do-lijstjes af en pas als alles afgevinkt is ‘verdien’ je dat moment van tot jezelf komen. Maar zo zou het natuurlijk niet moeten zijn. Rust heeft een enorm positieve werking op zowel lichaam als geest. Wij hebben daarom onder andere de minimalistische sieraden serie "Unwind" ontwikkeld om je hier aan te herinneren. 

Hoe je die rust of ontspanning opzoekt, is voor iedereen verschillend. De een vindt het fijn om actief bezig te zijn en gaat sporten of wandelen in het bos. De ander zoekt het relaxen meer in het nemen van een bad, het luisteren van een podcast of het volgen van een Tai Chi-les. En ja, er zijn ook mensen die tot rust komen door het stofzuigen van hun huis ondertussen luid meezingend met hun favoriete muziek. Het is gewoon even zoeken naar wat voor jou werkt.

Een reminder in de vorm van bijvoorbeeld een subtiel gouden of zilveren sieraad, kan jou helpen om dit soort momenten van rust op te zoeken. 

Het belangrijkste is: rust nemen is niet iets wat je moet verdienen en ook niet iets waar je je voor hoeft te schamen. Ook op dagen waarop je niet het einde van jouw to-do-lijst haalt. Je hebt altijd recht op ontspanning, rust, relaxen of hoe je het ook wil noemen, dus maak het onderdeel van je dag en geniet ervan op het moment dat het jou uitkomt.

Zorg voor jezelf!

Op welke manier ontspan jij het liefst? 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter