21/12/2018 - 14:28
Ontspannen in December

Even ontspannen, een moment rust

In de drukte van December willen we onszelf nog weleens vergeten. Maar juist in een drukke maand is het belangrijk om ook een moment voor jezelf te nemen. Een moment om tot rust te komen, zodat je - helemaal ontspannen - kunt genieten van al die fijne avonden aan het einde van het jaar.

Riverstones, gouden ketting, cadeau

Neem een moment voor jezelf, een moment waarin je helemaal tot rust komt. Van langzaam de dag beginnen met een kop koffie, terwijl je van de winterzon geniet (zonder je e-mails te checken) tot een late yogales. Juist in een maand waarin we zoveel betekenisvolle momenten met anderen delen, is het ook fijn om even alleen te zijn. Zo geef je jezelf tijd om te ontstressen, tot rust te komen en weer op te laden voor die fijne avonden met anderen.

Het is ook een moment om weer met jezelf te verbinden. Het is belangrijk om dicht bij jezelf te staan. Als je weet wie jij bent en wat jij belangrijk vindt, kun je namelijk ook waardevollere connecties met anderen maken. De subtiele sieraden van Riverstones zijn een reminder om zo’n moment voor jezelf te vinden.

Riverstones, subtiele sieraden

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter