09/05/2023 - 19:52
Nieuwe City collecties – Nederland en Parijs

Eerst was er de Beauty of the City collectie geïnspireerd door het mooie Amsterdam, de stad waar Riverstones is opgericht. Nu hebben we de collectie uitgebreid met andere geweldige steden in Nederland. Namelijk Leiden, Maastricht, Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Utrecht de dom ketting & Leidse sleuteltjes ketting

De stad

– een plek waar mensen samenkomen, creëren, mooie momenten beleven en het leven vieren.

 

De City collectie is een ode aan die bruisende plek. In deze collectie vind je unieke sieraden die symbool staan voor de stad waar jij je hart aan hebt verloren. Subtiele souvenirs die je herinneren aan de stad waar je bent opgegroeid, de stad waar je aan denkt als je het over thuis hebt, de stad waar je je grote liefde hebt ontmoet…de stad dus waar je mooie herinneringen hebt gemaakt.

Maar we gaan ook de grens over! En wel naar Frankrijk en één van mijn favoriete steden: Parijs! De Parijs-collectie is een ode aan de stad van de liefde met haar prachtige oude gebouwen, vele groene parken, charmante steegjes en heerlijke terrassen. 

Parijs Arc de Triomphe City Ketting

Dus ga op zoek naar jouw City symbol! De ketting die je herinnert aan de mooie momenten die je in jouw stad hebt beleefd.

Zit jouw stad er niet bij? Laat ons via de mail dan weten welke stad en welk symbool jij graag terug zou zien, want we zijn van plan om de collectie verder uit te breiden!

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter