10/09/2020 - 22:05
Nieuwe Collectie | Beauty of reflection

Beauty of Reflection

Vorig jaar zomer tijdens het wandelen in de Zwitserse bergen ervaarde ik een enorm gevoel van vrijheid. Terwijl ik de frisse lucht inademde en uitkeek over de machtige Alpen, besloot ik dat kristallen een prominente plek zouden krijgen in de nieuwe herfst/wintercollectie. Omdat ze prachtig zijn, maar ook omdat ze allemaal een eigen betekenis en energie hebben. Ik wist toen nog niet wat we allemaal zouden meemaken sinds maart van dit jaar.

Door alles wat er in de wereld is gebeurd, realiseerde ik me hoe kwetsbaar we zijn. Mijn instinct was om naar binnen te keren en mijzelf te omringen met de kleine groep mensen die echt belangrijk voor mij is. Het was een tijd van reflectie en het vinden van een nieuwe focus. Dit is dan ook de boodschap die Riverstones wil uitdragen met de nieuwe collectie Beauty of Reflection… als je teruggaat naar de basis, naar wat er echt toe doet, zul je vreugde, harmonie en licht vinden.

Elk sieraad van Riverstones is met de handgemaakt en weerspiegelt zijn inspiratiebron. En ook in deze collectie kun je weer sieraden van recycled zilver vinden.  

Bekijk de gehele nieuwe collectie hier.

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter