02/07/2018 - 14:54
Het creëren van een nieuwe collectie

Onze nieuwste collectie

Het creëren van een nieuwe collectie begint natuurlijk allemaal met een idee, een moment van inspiratie. Dit keer kwam die inspiratie tijdens een yogales die ik inging met een gestrest en vol hoofd. Tijdens de les sprak de lerares over ‘lichtheid’ en hoe fijn het is om dit altijd op te blijven zoeken.
In een druk leven, bij zware gedachten of in moeilijke tijden. 

Lightness
LIGHTNESS 

is daarom één van de twee thema’s van de nieuwe Riverstones collectie die weer bestaat uit prachtig subtiele oorbellen, kettingen en ringen.  

Finding lightness in the rush of life. 

Busy days, busy lives, hearts filled with work, worries and stress.
A small pause.
Reconnecting with myself and all the lightness that lies underneath.
A moment of true connection with who I truly am.
(dit schreef ik na de yogales)
 

LightnessLater las ik een artikel van Elisabeth Gilbert, een Amerikaanse schrijfster het meest bekend van haar succesvolle memoires ‘Eat, Pray, Love’. Het ging over hoe wij vrouwen het soms zo zwaar voor onszelf kunnen maken. Terwijl veel van ons allerlei verschillende rollen fantastisch combineren en alles uit het leven proberen te halen. Waarom stralen deze vrouwen niet en blaken ze niet van het zelfvertrouwen? Waarom lopen ze rond met een gedimd lichtje? Omdat ze bang zijn het niet goed genoeg te doen? Waar is de lichtheid gebleven? 

Vanuit dit idee ben ik gaan ontwerpen. Ik heb zachte ronde vormen gebruikt om te benadrukken dat vrouwen zachter naar zichzelf mogen zijn. En misschien ook wel naar elkaar. Een voorbeeld zijn de Tender Eardrops 

LightnessDe collectie Lightness wordt 1 augustus gelanceerd.

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter