Kerstmarkten 2023 top 5 - Riverstones
  View all results

  no results

  • All products are added to your cart.
  Kerstmarkten 2023 top 5
  Interview

  RIVERSTONES kerstmarkten top 5.

  Kerstmarkten Nederland

  Kerstmuziek en kraampjes versierd met kerstverlichting, wat wil je nog meer? 

  Je kerstinkopen online doen of in je favoriete stad…een ervaring die verdergaat dan alleen winkelen vind je op de kerst fair. Naast dat je op een kerstmarkt unieke cadeaus kunt kopen met een verhaal, word je er ook ondergedompeld in een sfeer van gezelligheid en warmte. Kerstmuziek, marktkraampjes versierd met kerstverlichting, de geur van warme chocolademelk en misschien kom je zelfs de kerstman wel tegen.

  “Laat je onderdompelen in een sfeer van warmte en gezelligheid.

  Kerstmarkt Baarn 2023

  Kerstfair Baarn

  Hieronder onze top 5 van KERSTFAIRS die een bezoekje waard zijn:

  1. Trots Kerst Special bij Kasteel Groeneveld in Baarn

  Deze kerstfair staat met stip op 1, omdat Riverstones hier zelf aanwezig is. Wij nemen natuurlijk de sieraden uit onze City en Soul collectie mee. Mooie cadeaus met een betekenis. Perfect voor onder de kerstboom. Daarnaast hebben we ook nog een aantal unieke, laatste items in de sale en is er een speciaal Hope armbandje waarvan de opbrengst naar het Rode Kruis gaat. We zouden het heel leuk vinden om je daar te ontmoeten en je te helpen bij het uitzoeken van een passend cadeau.

  • De fair is 9 en 10 december van 10.00 uur tot 18.00 uur.
  • Entree en parkeren zijn gratis!
  • En het is een prachtige locatie waar je fijn kunt wandelen.

  Discover gifts
  Croissant Necklace Paris
  €44,95
  Rise and Shine Studs Gold Plated
  €32,95
  Star Studs Gold Plated
  €11,50
  Rise Bracelet Gold Plated
  €32,95
  Balance Necklace Silver
  €42,95
  Love Necklace Gold Plated
  €49,95

  Kerstmarkt museumplein 2023

   

  2. Amsterdam (13 t/m 26 dec)

  Amsterdam heeft natuurlijk een speciaal plekje in ons hart. De stad waar ik woonde toen ik Riverstones oprichtte en die het hart vormt van onze City collectie. Wat is nu een mooiere plek om naar een kerstmarkt te gaan dan op het Museumplein. Helaas dit jaar zonder schaatsbaan, maar sfeervol zal het zeker zijn.   

   3. Maastricht (30 nov t/m 31 dec)

  Een andere sfeervolle plek, helemaal aan de andere kant van Nederland, is het Vrijthof. Daar kun je een maand lang genieten van een prachtig versierd plein met rondom een kerstmarkt. Plus hier wel een ijsbaan en nog overdekt ook. Een prachtig aandenken aan een bezoekje aan Maastricht is onze Steerke ketting. Op de bedel zie je een ster. Hét symbool voor Maastricht en voor Kerst natuurlijk!

  Find your
  Soul Symbol

  Leukste Kerstmarkten

  4. Leiden (13 t/m 17 dec)

  Leiden is de stad waar ik ben opgegroeid en waar mijn ouders nog steeds wonen. Ik ben blij dat ik er daarom nog regelmatig kom. Ook dit jaar zal er weer een nostalgische kerstmarkt georganiseerd worden langs de Hooglandse Kerkgracht met foodtrucks, een winterterras en houten chalets waar je een origineel kerstcadeau kunt kopen. Ken je een echte Leidse? Verras haar met onze Sleuteltjes Ketting. Nu ook verkrijgbaar in zilver.

  5. Deventer (16 en 17 dec)

  Last but not least, en het is niet per se een kerstmarkt, maar wel een unieke kerstervaring: Het Dickens festival in Deventer. In het historische Bergkwartier komen twee dagen lang ruim 900 personages uit de romans van Charles Dickens tot leven. Je waant je voor even in Londen van de 19e eeuw. En de toegang is gratis!

   

  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »