Interview 3 - Riverstones
  View all results

  no results

  • All products are added to your cart.
  Interview 3
  Interview

  Deel EMOTIE met een sieraad.

  Ik hou van jou cadeau

  Een CADEAU met betekenis geven.

  Een sieraad met betekenis geven is een bijzondere manier om je emoties met iemand te delen. Het weerspiegelt de gedachten en intentie van de gever en dat maakt het uniek en persoonlijk. Naast een gezellige periode is de decembermaand ook voor iedereen een drukke periode. Om een betekenisvol cadeau uit te zoeken vergt wat tijd. Daarom hieronder volop inspiratie om je op weg te helpen.

  Een hartverwarmend cadeau

  Hartverwarmend cadeau

  You are so loved

  You are so LOVED. 

  Aan liefde geen gebrek in onze SOUL-collectie. Aan de Love ketting hangt een prachtig hartje en de boodschap op het kaartje is ‘You are so loved’. Duidelijker kun je het als gever niet maken. Op de bedel van de Heart ketting, Heart hoops en Heart armband staat een hart afgebeeld. Met deze sieraden willen we de boodschap meegeven dat degene die ze draagt lief is, liefde verdient, liefdevol en geliefd is. Een prachtige intentie voor een cadeau voor de feestdagen.

  Een sieraad is ook een waardevol cadeau om iemand een hart mee onder de riem te steken. Op het kaartje bij de Galaxy ring staat ‘Trust in your magic’. Een mooie steun in de rug voor iemand die soms aan zichzelf twijfelt. Of zoek je een cadeau voor je zus die zelf niet ziet hoe geweldig ze is? Kies dan de Glow armband. De boodschap die wij met dit sieraad mee hebben gegeven is ‘You radiate beauty and light’. 

   

  Discover gifts
  Heavenly Hoops Gold Plated
  €49,95
  Magic Necklace Gold Plated
  €49,95
  Compass Necklace Silver
  €39,95
  Heart Bracelet Gold Plated
  €24,95
  Rise Bracelet Silver
  €32,95
  Heart Necklace Gold Plated
  €49,95

  Cosmos ketting

   

  I want to say: THANK YOU. 

  De laatste weken van het jaar zijn ook het uitgelezen moment om je waardering te tonen aan iemand die voor je heeft klaargestaan. Zoek je een cadeau voor je moeder, een cadeau voor je buurvrouw of een cadeau voor een collega aan wie je veel hebt gehad? Dan zouden wij gaan voor de Cosmos ketting. Op het kaartje in het bijbehorende sieradendoosje staat: You make the world a better place. Een sieraad met een verhaal, daar hoef je zelf toch niets meer aan toe te voegen!

  Find your
  Soul Symbol

  Sieraad dat je raakt

  De sieraden symboliseren een BETEKENIS, een boodschap, of een herinnering aan een dierbaar moment.

  ‘Your authentic state is your most powerful self’. De boodschap achter de Heavenly hoops. Een stijlvol cadeau om een vriendin aan te moedigen dichtbij zichzelf te blijven. De Rise armband, gesierd door een stralende zon, inspireert de ontvanger om goed voor zichzelf te zorgen.

  Omdat je nu eenmaal het mooiste straalt van binnenuit. Je vindt ook een bijpassende Rise ketting in onze collectie.

  Al onze sieraden worden standaard feestelijk ingepakt, dus daar ben je geen extra tijd aan kwijt. Het enige wat je hoeft te doen is het onder de boom te leggen of in de brievenbus te doen als verrassing. Op een van onze wenskaarten kun je je intentie nog eens extra meegeven.

   

  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »