Het perfecte Sinterklaascadeau - Riverstones
  View all results

  no results

  • All products are added to your cart.
  Het perfecte Sinterklaascadeau
  Interview

  Een sieraad is het perfecte schoencadeau, past precies.

  Sint Cadeau met betekenis

  Wat rijmt op ring? Ketting!

  Zoek je een Sinterklaascadeau voor een goede vriendin, je schoonmoeder of een dierbare collega? In de Riverstones’ collectie vind je allerlei prachtige damessieraden en het voordeel: een sieradendoosje past gemakkelijk in je schoen of in een kleine surprise! Scheelt weer een enorm object papier-machéën.

  Vol verwachting klopt ons hart.

  Schoencadeau met betekenis

  Amsterdams sinterklaascadeau

  Een cadeau met speciale betekenis. 

  Vol verwachting begint ons hart begin december al te kloppen. Sinterklaas is een uitgelezen moment om een passend cadeau voor iemand uit te zoeken of om een sieraad op je eigen verlanglijstje te zetten natuurlijk. Ben je iemand die haar wensenlijstje zo gevuld heeft of moet je er hard over nadenken? En kies je altijd een cadeau van iemands lijstje of zoek je zelf iets moois uit met een speciale betekenis? Iets waarvan de Sint weet dat het een glimlach op haar gezicht zal toveren.

  Discover gifts
  Star Studs Gold Plated
  €11,50
  Metropolis Bracelet Gold Plated
  €34,95
  Gaia Bracelet Gold Plated
  €24,95
  Glow Bracelet Gold Plated
  €24,95
  Compass Necklace Gold Plated
  €39,95
  The Jordaan Studs Gold Plated
  €19,95

  Amsterdams Sinterklaascadeau

   

  Bij jou voel ik mij THUIS. 

  Met een armband zit je wat ons betreft altijd goed. Aan de Metropolis armband zie je drie kruisjes die symbool staan voor de stad Amsterdam, maar het zijn natuurlijk ook het universele teken voor drie kussen. In dezelfde Amsterdam City-collectie vind je de Jordaan armband. Wat ons betreft het ideale cadeau om iemand te laten weten dat je je bij haar thuis voelt of om haar gelijk te vragen of ze wil samenwonen!

  Find your
  Soul Symbol

  betekenisvolle sieraden

  De sieraden symboliseren een BETEKENIS, een boodschap, of een herinnering aan een dierbaar moment.

  In de SOUL collectie vind je armbanden voor vrouwen met een lieve betekenisvolle boodschap. Sommige hebben een verstelbaar bandje. Handig als het cadeau een verrassing is, want deze armbanden passen altijd. Op de kaartjes bij deze sieraden staat al een boodschap, maar het mooie van een Sinterklaascadeau geven is dat je er een gedicht bij kunt doen waarin je vertelt waarom jij juist dit sieraad hebt uitgekozen. En is rijmen niet je sterkste kant? Wij geven alvast een voorzetje: ring rijmt op ketting…lieveling…of krakeling! 

  Een kort gedicht kun je natuurlijk op een van onze prachtige wenskaarten laten afdrukken.

  By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »