• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tranquil Hangers Verzilverd

€39,95
Rust nemen is een nuttige tijdsbesteding. Het is tijd waarin we tot onszelf komen en weer opladen. Laat deze prachtige hangers je daartoe inspireren.

Materiaal:
Messing + silver plating
Nikkelvrij
Afmeting hoops: 3cm
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Tranquil Hangers Verzilverd

Probeer elke dag een paar minuten in stilte door te brengen. Focus op je ademhaling en adem diep in en uit. De serene rust zal ervoor zorgen dat je tot jezelf komt. Op die manier kun je beter naar je intuïtie luisteren en in contact komen met je eigen energie. De Tranquil oorbellen zijn dus niet alleen een prachtig sieraad, maar helpen je ook er aan herinneren dagelijks bewust een moment te kiezen om je aandacht naar binnen te richten. De oorbellen zijn in een vergulde en een verzilverde versie verkrijgbaar.