Tips for care - Riverstones
  • Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tips for care

Tips om je sieraden mooi te houden

Wat kun je nu zelf doen om je sieraden zo lang mogelijk mooi te houden? Onze eerste tip is om in ieder geval niet met je sieraden om te douchen of te zwemmen. Maar doe ze ook bijvoorbeeld af als je schoonmaakt of de afwas doet.

Daarnaast reageert messing op de zuurgraad van de huid. Draag je sieraden daarom niet ‘s nachts zodat er minder lang contact is met je huid en draag ze ook niet tijdens het sporten of andere activiteiten waarbij je zweet

Nikkelvrij

Al onze sieraden zijn sowieso nikkelvrij, omdat dit een metaal een allergische reactie kan veroorzaken in contact met de huid.

14 krt verantwoord goud

Naast vergulden, verzilverden en zilveren sieraden heeft Riverstones ook een letterlijk schitterende 14krt gouden collectie. Het is zelfs verantwoord goud. Goud dat is verkregen met respect voor mens en planeet. Goud verkleurt niet en blijft altijd mooi. Sieraden dus die een leven lang meegaan. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »