• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sage Hoops Verzilverd

1 / 2
€29,95 €16,50
Salie wordt gebruikt om af te komen van negativiteit en ruimte te creëren. Geef jezelf de ruimte om niet altijd op te gaan in de waan van alledag, maar om naar het grotere geheel te kijken.

Materiaal:
Messing + silver plating
Afmeting: hanger 7mm
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Sage Hoops Verzilverd

Salie wordt al eeuwenlang gezien als een magisch kruid. Het wordt nu nog steeds gebruik om huizen te ontdoen van én beschermen tegen een negatieve sfeer en om ruimte te creëren. Soms helpt fysiek ruimte maken ook om geestelijke ruimte te vinden. Ruimte om je gedachten op een rijtje te zetten, nieuwe ideeën te bedenken of om lekker weg te dromen. En een struik salie in de tuin betekende vroeger dat de vrouw de baas des huizes was. Need we say more. De Sage oorbellen zijn zowel in een vergulde als in een zilveren variant verkrijgbaar. Al onze sieraden zijn nikkelvrij.