• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Paradise Hoops Verguld

1 / 2
€29,95
Schelpen zoeken op het strand. Een meditatieve bezigheid waarin je alleen focust op het hier en nu en verdere gedachten even uit kunt bannen.

Materiaal:
Messing + 14krt gold plated
Nikkelvrij
Afmeting hoops: 1cm, hanger: 0,5cm
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Paradise Hoops Verguld

Als wij denken aan het paradijs dan zien wij een onbewoond eiland voor ons met palmbomen en witte stranden. Wat dit plaatje vooral uitstraalt is rust en onbereikbaar zijn. Wij zijn tegenwoordig bijna op ieder moment van de dag te bereiken en hebben ook de neiging om als er een berichtje of mail binnenkomt gelijk te kijken wie het is en wat diegene wil. Je leest nu steeds meer over het recht om onbereikbaar te zijn. Genieten van de stilte en de focus op jezelf. De Paradise hoops zijn zowel in een vergulde als in een verzilverde variant verkrijgbaar.