• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gift Set Light

€24,95
Prachtige gift box met een hoopvolle boodschap.

Materiaal armbandje:
* Messing + 14krt gold plating
* Nikkelvrij
* Afmeting bedel: 1cm
* Armbandje verstelbaar

Materiaal & afmeting kaars:
* Soy candle (geurloos)
* 5cm diameter
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gift Set Light

We hebben allemaal wel eens een periode waarin het minder gaat. Dat je niet lekker in je vel zit en je even niet weet welke kant je op wil. Deze gift set is bedoeld om iemand een hart onder de riem te steken. Om diegene te laten weten dat het oké is om even pas op de plaats te maken en je op jezelf te richten. De kaars is om bewust momenten van stilte te creëren. In die stilte kom je tot jezelf en kun je beter luisteren naar je intuïtie. In de set vind je naast de kaars ook een armbandje als reminder dat er iemand is die aan je denkt en er voor je is. Verpakt in een prachtige doos, dus je kunt deze ook rechtstreeks versturen.

De kaars en het armbandje hebben de volgende tekst:

• Tekst bedel: Hope

• Tekst kaars: ‘Light will always find its way’.

• Tekst op het kaartje bij de armband:

‘Wear this bracelet to remind yourself that light will always find its way. The candle is for creating moments of stillness to connect with your true self’.