• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gift Set Calm

€24,95
Prachtige gift box met een liefdevolle boodschap.

Materiaal armbandje:
* Messing + 14krt gold plating
* Nikkelvrij
* Afmeting bedel: 1cm
* Armbandje is verstelbaar

Materiaal & afmeting kaars:
* Soy candle (geurloos)
* 5cm diameter
Voeg een persoonlijke boodschap toe!
Een persoonlijke boodschap toevoegen? Kies een speciaal voor Riverstones ontworpen met goudfolie bedrukte wenskaart en maak je cadeau helemaal compleet. Laat een tekst achter in het opmerkingenveld hieronder en wij zorgen ervoor dat het op de kaart komt te staan. Op die manier kun je je cadeautje ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen.
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Gift Set Calm

Finding beauty in the rush of life. Dat is waartoe wij je willen inspireren met onze sieraden. De dagen vliegen vaak voorbij met alle afspraken en verantwoordelijkheden die we hebben. De kaars in deze gift set is bedoeld om momenten van rust te creëren. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze momenten van kalmte je de ruimte bieden om die schoonheid te zien en weer in contact te komen met je innerlijke zelf. In de set vind je ook een armband om je eraan te herinneren om af en toe diep in te ademen, een stapje terug te doen om zo weer nieuwe energie op te doen.

De kaars en armband hebben de volgende tekst:

• Tekst bedel: Calm.

• Tekst kaars: ‘Breathe in and go slow’.

• Tekst op kaartje bij de armband:

‘Wear this bracelet to remind yourself that inner peace sparks new energy. The candle will help you to create moments of stillness to connect with your true self’.