Gratis verzending vanaf €50,-
Riverstones.nl
  • Geen producten in winkelwagen.

Klantenservice

Account


Wilt u een nieuw account aanmaken, klik dan hier. U komt dan op de pagina waarop u kunt inloggen als klant.

Contact

Wilt u contact opnemen met RIVERSTONES, klik dan hier en u komt op de pagina met ons contactformulier

Sieraden en Onderhoud

De basis van al onze sieraden is sterling zilver of brass. Dit material is heel erg sterk maar ook kwetsbaar. Het is daarom niet aan te raden om de sieraden te dragen in het water, tijdens douchen, sport of tijdens het slapen. We raden aan om contact met parfum, crème of make up zo veel mogelijk te vermijden. De laag 14/2krt goud zal uiteindelijk slijten. De snelheid daarvan hangt af van de manier hoe de sieraden behandeld worden. De bovenstaande adviezen helpen de sieraden langer mooi te houden. Als een RIVERSTONES sierraad per ongeluk breekt, neem dan graag contact met ons op. Graag ontvangen we een foto om goed te kunnen beoordelen wat de oorzaak is. Heb je een andere vraag over de verzorging van de sieraden, neem gerust contact met ons op.

Betaal mogelijkheden

Het is mogelijk om bij RIVERSTONES te betalen via: Visa, MasterCard, PayPal en iDeal.

Privacy

RIVERSTONES beschermd de privacy van al onze klanten. We geven op geen enkele manier informative over onze klanten aan derden.

We zijn niet verantwoordelijk voor de acties van derden door wie u mogelijk bent doorgelinkt naar de RIVERSTONES website.